Bengal Global Summit, 16-17 Januari 2018

Ga mee met NICCT naar de Bengal Global Summit op 16-17 januari 2018!

Wilt u ondernemen in India? Of wilt u uitbreiden op het Indiase continent? Ga dan mee met onze handelsdelegatie naar de ‘Bengal Global Summit’ op 16 en17 januari 2018!

De regering van West Bengalen organiseert voor het vierde jaar de ‘Bengal Global Summit’ in Kolkata. De meeting is een van de meest vooraanstaande zakelijke netwerkbijeenkomsten in India met meer dan 5000 investeerders uit de hele wereld.

De tweedaagse BGBS 2018 brengt beleidsmakers, zakelijke leiders, internationale delegaties, academici en opiniemakers bijeen om samenwerkingsmogelijkheden en partnerships te verkennen.

West Bengalen is de vierde grootste economische deelstaat van India met strategische uitvalsbases naar Zuidoost Azië en Noordoost India. Deze deelstaat kent een BNP van $140 mrd. en is tevens uitstekend verbonden met snelgroeiende hubs als Singapore, Thailand en Maleisië. Ook is het bekend van de nobelprijswinnaars en talentvolle mensen op wetenschappelijk en cultureel gebied.
West Bengalen biedt (investerings-)mogelijkheden in een breed scala van sectoren met industriële parken en uitstekende voorzieningen.
Nederlandse bedrijven die actief zijn in de sectoren zoals havens, infrastructuur, transport, duurzame energie, engineering, industriële infrastructuur, chemische en petrochemische industrie, stedelijke ontwikkeling, agricultuur, IT, toerisme, gezondheidszorg, edelstenen en juwelen, textiel, en educatie zijn van harte welkom om deel te nemen aan de summit.

In juni 2017 heeft een delegatie o.l.v. mevrouw Mamta Banerjee, Premier van de deelstaat, ons land bezocht en Nederlandse bedrijven uitgenodigd om te komen investeren in haar staat. Wij zijn daar zeker welkom om zaken te doen!
Wilt u meer weten over de summit en over West Bengalen, kijk dan op www.bengalglobalsummit.com

Wilt u meer informatie of deel uit maken van NICCT’s handelsdelegatie neem dan contact op met Shamoe Lakhisaran via shamoe@nicct.nl of bel met 088-9909100.

Become a member

The NICCT informs its members about relevant business developments in India and the Netherlands. The NICCT also inspires its members by organizing various programs throughout the year and providing the opportunity for you to meet your peers and build your network. We are also influencing relevant stakeholders to optimize business relations between the Netherlands and India. By doing this we promote business and economic relations between India and the Netherlands to the mutual benefit of both countries.

News URL