Business Week Asia – 27-30 juni 2022

27 - 30Jun2022

Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens de Business Week Azië, van 27 juni tot en met 30 juni 2022, van 12.00-17.00 uur. Tijdens deze Business Week gaan we in op marktkansen in China, Japan, Taiwan, Zuid-Korea, India en de ASEAN-5 regio (Indonesië, Maleisië, Vietnam, Singapore en Thailand).

 

Bent u al actief binnen Azië of wilt u voor het eerst de stap zetten naar dit interessante continent? Meld u dan nu aan voor de Business Week Azië 2022!

Waarom meedoen?

Azië is een snelgroeiende economie met veel kansen voor Nederlandse ondernemers. Er is veel vraag naar Nederlandse kennis, producten, machines en diensten. Wilt u weten welke markten in Azië het beste bij uw bedrijf passen? Maak tijdens de Business Week Azië kennis met de unieke kansen op dit continent. Leer meer over de zakelijke mogelijkheden in China, Japan, Taiwan, Zuid-Korea, India en de ASEAN-5 regio (Indonesië, Maleisië, Vietnam, Singapore en Thailand).

Professionals uit het bedrijfsleven – onder andere Rabobank, FrieslandCampina en Philips, Nederlandse buitenlandse vertegenwoordigers en andere experts – delen hun kennis en ervaringen met u.

Voor wie?

Business Week Azië is interessant voor:

 • Nederlandse mkb-ondernemer die interesse heeft om zijn business uit te breiden naar Azië, of wil shiften binnen Azië. 
 • start-up die wil uitbreiden naar of binnen Azië: u bent nog geen 3 jaar actief als ondernemer en zoekt kansen in Azië.
 • ervaren exporteur die wil uitbreiden naar of binnen Azië: u bent al actief op de internationale markt en overweegt om naar nieuwe markten in Azië te exporteren.

Wat kunt u verwachten?

Maak samen met andere ondernemers kennis met zakendoen in Azië. Wat zijn de trends en ontwikkelingen in China, Japan, Taiwan, Zuid-Korea, India en de ASEAN-5 regio (Indonesië, Maleisië, Vietnam, Singapore en Thailand)? Waar liggen kansen voor uw business? Experts beantwoorden deze en andere vragen tijdens de Business Week Azië.

Laat u inspireren door professionals uit het bedrijfsleven, experts, en vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassades uit de verschillende regio's. Ga met ze in gesprek over uw plannen, doe actief mee met interessante sessies over zakendoen in Azië, actuele thema's en marktkansen, en vergroot uw netwerk.

Meld u aan voor de 1-op-1-gesprekken met vertegenwoordigers van Nederlandse ambassades uit de verschillende regio's. Zij denken graag met u mee en geven u handige tips. Deze gesprekken vinden alleen op woensdag plaats.

Programma in highlights

De Business Week Azië vindt gedurende 4 dagen verspreid door Nederland plaats. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), OostNL, LIOF, ROM Utrecht Region, Innovation Quarter en Rotterdam Partners.

In de dagelijkse plenaire sessies gaan we onder andere in op:

 • Wat weten we nu over Azië?
 • Demografische en economische cijfers vertaald naar zakelijke kansen in Azië.
 • Ondernemersverhaal: Hoe vertaal je kansen naar concrete business? Wat zijn de uitdagingen?
 • Panelgesprek met alle sprekers en de host.

In de interactieve keuzesessies richten we ons onder andere op de maatschappelijke uitdagingen, de customer journey, en het zakendoen in de volgende regio's:

 • Japan/ Taiwan/ Zuid-Korea
 • China
 • ASEAN
 • India

U krijgt ook volop de mogelijkheid om te netwerken tijdens de lunch, de informatiemarkt en tijdens de netwerkborrels op maandag, dinsdag en donderdag.

Deelname en kosten

Meld u aan voor de Business Week Azië. De uiterste aanmelddatum is 23 juni, tot 12:00 uur. Deelname is gratis. Voertaal is Nederlands. Voor een aantal sessies is de voertaal Engels. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit evenement? Neem contact op met het organiserende team van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

Heeft u inhoudelijke vragen over de Business Week Azië? Neem dan contact op met:

Kamal Afarmach, Business Development Coordinator bij RVO
E: kamal.afarmach@rvo.nl

Of:

Laisy Deng, Business Development Coordinator bij RVO
E: laisy.deng@rvo.nl

Heeft u vragen over de organisatie van de Business Week Azië? Neem dan contact op met:

Joyce van Elck, Business Development Liaison Events bij RVO
E: Joyce.vanElck@rvo.nl

Heeft u digitale of logistieke vragen? Neem dan contact op met:

Patty Loos, Evenementen adviseur Internationaal & Innovatie bij RVO
E: patty.loos@rvo.nl

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert de Business Week Azië in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken, en in samenwerking met Trade & Innovate NL en het diplomatieke netwerk in Azië.

Mogelijk gemaakt door Trade and Innovate NL

Trade and Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade and Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.

 

 

News URL