Save the Date: Business Days Azië 2024

05 - 06Mar2024

Save the date: Business Days Azië 2024, dinsdag 5 maart en woensdag 6 maart 2024.

Bent u al actief binnen Azië of wilt u een eerste stap zetten richting dit interessante continent? Houd dan een plek vrij in uw agenda voor de Business Days Azië 2024.

Aanmelden kan vanaf 6 februari.

Waarom meedoen?
Azië is een regio met een enorme economische groei en biedt diverse mogelijkheden in verschillende sectoren. Door die snelle groei is er veel vraag naar internationale kennis, producten, machines en diensten.

Maar om succesvol te ondernemen in markten zoals China, Japan, Taiwan, Zuid-Korea, India, Indonesië, Maleisië, Vietnam, Singapore en Thailand, is het belangrijk om de lokale marktomstandigheden, culturele verschillen en regelgeving te begrijpen. Het opbouwen van sterke lokale netwerken en partnerschappen kan van cruciaal belang zijn voor uw succes in Azië.

Daarom nodigen we u graag uit voor de Business Days Azië. U maakt daar kennis met de unieke kansen in sectoren zoals logistiek, offshore wind, waterstof, semiconducteurs/deeptech en agricultuur. En professionals uit het bedrijfsleven, vertegenwoordigers van het economisch buitenlandnetwerk en andere experts delen hun ervaringen en tips met u.

Deelname en kosten
Wilt u meedoen aan de Business Days Azië op 5 en/of 6 maart 2024? Aanmelden kan vanaf 6 februari 2024.

Deelname is gratis. Voertaal is Nederlands, met uitzondering van enkele presentaties.

Ontdek nieuwe kansen voor uw bedrijf tijdens de Business Days Azië, op 5 maart in Rotterdam en 6 maart in Den Bosch! Tijdens dit evenement gaan we in op zakelijke kansen in China, Japan, Taiwan, Zuid-Korea, India en de ASEAN-5 regio (Indonesië, Maleisië, Vietnam, Singapore en Thailand).

https://www.rvo.nl/evenementen/business-days-azie

News URL